עקיצות עור תפוחי אדמה מקסיקניות
עקיצות עור תפוחי אדמה מקסיקניות דורשות כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, תפוחי אדמה חדשים, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עקיצות עור תפוחי אדמה מקסיקניות, מטבל עור תפוח אדמה טעון, ו מחית תפוחי אדמה עם עור אדום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש העליון.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה, טפטוף בשמן, מתבלים במלח, וזורקים למעיל. צלי עד תפוחי אדמה הם מזלג במכרז, כ -30 דקות.
שים את תפוחי האדמה בצד עד שיהיה מספיק קר לטפל בהם. בינתיים, לחמם מחבת nonstick בינונית לחום בינוני לבשל צ ' וריסו, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 5 דקות. תניח בצד.
פורסים תפוחי אדמה לשניים, באמצעות מלון baler או כף קטנה, לגרוף את רוב הפנים (להשאיר על 1/4 אינץ ' של בשר תפוחי אדמה). מחלקים צ ' וריסו בין העורות העליון עם גבינה.
אופים עד עורות מחוממים דרך גבינה מותכת, על 5 דקות.
הסר מהתנור, מקשט עם בצל ירוק, ולהעביר שמנת חמוצה בצד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.