ערווה לחג המולד של סבתא קוק
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך פירורי לחם, צימוקים, סירופ זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו פודינג חג המולד של סבתא מרטין, לבשל את הספר: זר Cornflake חג המולד, ו מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים הכל אבל מוצק וביצים לתוך הקערה הגדולה ביותר שלך ומערבבים.
הוסף חסון וביצים, ומערבבים הכל יחד. כפית לתוך אגני פודינג-השתמשנו 1 x 2 ליטר, 1 x 1 ליטר ו 1 x 500 מ " ל אגנים. מכסים בנייר קפליםגוף נייר רדיד ולאבטח עם מחרוזת.מנמיכים את הפודס לסירים עם צלחות הפוכות או חתיכות מעוכות של רדיד בתחתית (כך הפודס לא לגעת בתחתית), ולאחר מכן למלא עם מים מהקומקום עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של האגנים. מבשלים את הפוד הקטן במשך 1½ שעות, בינוני עבור 2½ שעות וגדול עבור 3½ שעות (ציפוי עם מים לפי הצורך). מגניב, ואז לאחסן בארון קריר, יבש עד 1 year.To מגישים, להרתיח שוב מוגלה כמו לעיל כדי לחמם דרך, 1½ שעות עבור קטן, ½ 2 שעות עבור בינוני ו 3½ שעות עבור גדול (למעלה לפי הצורך). הפעל על צלחת, לקשט, ומגישים.