קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

ערמון, שזיף מיובש ופנצ'טה מלית

ערמון, שזיף מיובש ופנצ'טה מלית
ערמון, שזיף מיובש ומילוי פנקטה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו פלפל, סלרי, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ערמון ופנצ'טה מלית, אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, ו שזיף מיובש ותפוח מלית עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
פזר לחם בשכבה אחת ב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות (17 על 12 אינץ') וטוסט, ערבוב פעם או פעמיים ומיקום החלפת מחבתות באמצע אפייה, עד זהב ויבש, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
העברה לקערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
קוק פנצ 'טה במחבת כבדה של 12 אינץ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים, ואז מוסיפים סלרי ובצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ -12 דקות. מערבבים מרווה, מלח ופלפל ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים תערובת פנצ ' טה יחד עם ערמונים ושזיפים מיובשים לקערה המכילה לחם.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מקציפים יחד מלאי וביצים, ואז מערבבים לתוך תערובת לחם עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
העברה לתבנית אפייה (מלית תתל מעל צלחת).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים, מכוסה באופן רופף עם גיליון חמאה של נייר (צד חמאה למטה) 30 דקות, ולאחר מכן להסיר רדיד ואופים עד העליון הוא השחמה, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
* מלית, ללא תערובת של מלאי וביצה, ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מערבבים בתערובת מלאי, ולאחר מכן להמשיך עם מתכון.* המילוי יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה באופן רופף. מחממים, מכוסים, בתנור שחומם מראש 204° עד חם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'