פ. ר. פרניל
פ. ר. פרניל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 1834 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 15 אוהדים. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, שמן זית, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו פ. ר. פרניל, פרניל אסאדו, ו שום-חזיר צלוי (פרניל) (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה שלבו 1/4 כוס מיץ התפוזים עם החומץ, שמן הזית, השום, פלפל הקאיין, האורגנו, הכמון, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, פלפל שחור וכפית 1 מהמלח ליצירת משחה. הניחו בצד.
שוטפים את כתף החזיר ומייבשים את הבשר במגבת נייר.
שים את הכתף, הצד השמן כלפי מעלה, על קרש חיתוך. השארת השומן בחתיכה אחת מחוברת בסוף 1, להשתמש בסכין כדי להסיר את שכבת השומן מהכתף, לפתוח אותו כמו ספר כדי לחשוף את הבשר. לאחר מכן, השתמש בסכין כדי לתקוע חורים עמוקים בגודל 1 אינץ ' בבשר מכל הצדדים. לשפשף את הדבק תבלינים סביב הכתף, עובד אותו לתוך נקבים. החזירו את השומן למקומו המקורי. ציון השומן עם חתכים אלכסוניים ומפזרים את המלח הנותר על שני הצדדים של השומן. עוטפים את הכתף בחוזקה בניילון ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מוציאים את החזיר מהמקרר 1 שעה לפני שאתם מתחילים לבשל.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
יוצקים את מיץ התפוזים שנותר לתבנית צלייה. הסר את החזיר מהפלסטיק והכניס אותו לתבנית, הצד השמן כלפי מעלה. צולים, ללא כיסוי, במשך 30 דקות, ולאחר מכן להוריד את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות צלויים במשך 3 שעות ו 45 דקות יותר. אם מיץ התפוזים מתייבש בתהליך הבישול, הוסיפו עוד מיץ או מים.
מגישים כאשר הטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיעה ל 185 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית. הבשר צריך להתרחק עם דקירת מזלג והעור פריך.
מוציאים את הבשר מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח 20 דקות, מתחת לאוהל נייר אלומיניום, לפני ההגשה. פורסים את הבשר, מסדרים אותו על מגש הגשה ומגישים.