פאדג' חמאת בוטנים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאדג' חמאת בוטנים. תמורת 14 סנט למנה, מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 69 קלוריות, 0 גרם חלבון ו-3 גרם שומן למנה. מתאים ל-81 מנות. מההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 35 דקות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו צ'יפס חמאת בוטנים, סירופ תירס, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 7%, המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאדג' חמאת בוטנים במיקרוגל עם כוסות שוקולד ומיני חמאת בוטנים | מאפינס למאפינס, פאדג' חמאת בוטנים במיקרוגל עם כוסות שוקולד ומיני חמאת בוטנים | מאפינס למאפינס, ופאדג' חמאת בוטנים וטיפ חמאת בוטנים.
הוראות
קו 9-in. תבנית מרובעת עם נייר כסף ולשמן את נייר הכסף ב-1 כף חמאה; לְהַפְרִישׁ. בסיר כבד מערבבים את הסוכר, החלב המאוד, המלח ו-4 כפות חמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מהירה. מרתיחים במשך 8 דקות או עד שמדחום ממתקים מצביע על 226 מעלות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים שבבי חמאת בוטנים; מערבבים עד שהתערובת חלקה.
יוצקים לתבנית מוכנה. מקררים למשך 30 דקות.
בינתיים, בסיר כבד, מערבבים סוכר חום, סירופ תירס ושארית החמאה. מבשלים ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה סוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים באופן שווה על שכבת חמאת בוטנים בתבנית.
מפזרים אגוזי מלך; לחץ קלות למטה. מכניסים למקרר לשעתיים או עד להתייצבות. בעזרת נייר כסף, מרימים את הפאדג' מהתבנית.
חותכים ל-1-in. ריבועים. שומרים בכלי אטום במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור פאדג'. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. פינו נואר בעמק הנהר הרוסי של וויליאמס סלים עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 110 דולר לבקבוק.
![ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר]()
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.