פאדג'אפוי
פאדג'אפוי הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 464 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם גלידת ונילן, קקאו, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאדג'אפוי טעים, פודינג פאדג'אפוי, ו סופגניות פאדג'שוקולד אפויות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מקציפים את הביצים עד לקבלת צבע בהיר. מקציפים פנימה את הסוכר עד לאיחוד.
מוסיפים את הקקאו, הקמח, החמאה המומסת ותמצית הווניל.
מערבבים בעדינות עד לאיחוד טוב.
יוצקים את הבלילה ל -4 רמקינים גדולים. מכניסים את הרמקינים לתבנית גדולה יותר באמצע מים.
אופים עד שהקרום העליון פריך ושאר הבלילה יציבה אך לא מוגדרת, 40 עד 50 דקות. אם אתה שולף אותו מהתנור ויש לך מחשבות שניות, תקע אותו בחזרה למשך 10 דקות נוספות.
מגישים עם קצפת ממותקת או גלידת וניל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פאדג 'עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "