קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פאדג'- מנטה עוגיות

פאדג'- מנטה עוגיות
פאדג'- מנטה עוגיות ברים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך מים, תמצית מנטה, ציפוי וניל מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 571 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פאדג'- מנטה אוריאו™ עוגיות, עוגיות פאדג'וגלידת מנטה, ו עוגיות פאדג'באטרפינגר.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים יחד קרם מרשמלו, תמצית מנטה ו -4 טיפות של צבע המזון עד ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, לעשות בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן, ביצים פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוניתערובת בראוני
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מורחים את הבלילה במחבת. זרוק 4 או 5 כפות גדולות של תערובת מרשמלו על הבלילה (מילואים הנותרים תערובת מרשמלו). בעדינות למשוך סכין שולחן דרך תערובת מרשמלו הבלילה בעקומות בצורת S בתנועה רציפה עבור עיצוב משובש.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים 25 עד 28 דקות או עד סט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי אפיית מיקרוגל על 30 שניות גבוהות; מערבבים. מיקרוגל 30 שניות יותר; מערבבים עד חלקה. מערבבים שבבי נמס וזיגוג לתוך תערובת המרשמלו הנותרים. מערבבים הנותרים 4 טיפות צבע מזון עד ירוק בהיר; להפיץ על ברים מקורר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מפזרים עוגיות; הקש מעט. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "