פאדג'- מנטה עוגיות
פאדג'- מנטה עוגיות ברים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך מים, תמצית מנטה, ציפוי וניל מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 571 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פאדג'- מנטה אוריאו™ עוגיות, עוגיות פאדג'וגלידת מנטה, ו עוגיות פאדג'באטרפינגר.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים יחד קרם מרשמלו, תמצית מנטה ו -4 טיפות של צבע המזון עד ירוק בהיר.
בקערה גדולה, לעשות בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן, ביצים פאדג'.
מורחים את הבלילה במחבת. זרוק 4 או 5 כפות גדולות של תערובת מרשמלו על הבלילה (מילואים הנותרים תערובת מרשמלו). בעדינות למשוך סכין שולחן דרך תערובת מרשמלו הבלילה בעקומות בצורת S בתנועה רציפה עבור עיצוב משובש.
אופים 25 עד 28 דקות או עד סט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי אפיית מיקרוגל על 30 שניות גבוהות; מערבבים. מיקרוגל 30 שניות יותר; מערבבים עד חלקה. מערבבים שבבי נמס וזיגוג לתוך תערובת המרשמלו הנותרים. מערבבים הנותרים 4 טיפות צבע מזון עד ירוק בהיר; להפיץ על ברים מקורר.
מפזרים עוגיות; הקש מעט. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "