פאדג'של האירים
אם יש לך סוכר של ממתקים, חלב התאדה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, פאדג'שמנת אירי, ו Madeleines עם פאדג'ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים תבנית אפייה מרובעת של 8 אינץ 'וקו עם 2 חתיכות של נייר קלף באורך של 14 אינץ'; מאפשרים לקצוות הנייר לתלות על צדי המחבת בכמה סנטימטרים.
מערבבים חלב התאדה, סוכר חום בהיר, סוכר לבן, חמאה לא מלוחה, ומלח בסיר כבד על חום בינוני עד התערובת יוצרת סירופ עבה, חלק.
מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד מדחום ממתקים מוכנס למרכז הסירופ הרותח מבלי לגעת בתחתית המחבת קורא 238 מעלות F (112 מעלות C), 20 עד 30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. טמפרטורת ממתקים תעלה לאט בהתחלה, ואז מהר יותר ככל שהטמפרטורה עולה; לצפות בזהירות.
הסר סיר מחום ומערבבים את ליקר שמנת אירי ותמצית וניל עד לשלב ביסודיות.
לגרד את התערובת לתוך קערת העבודה של מערבל לעמוד גדול מצויד מקצף; להגדיר את המכונה על מהירות נמוכה ומערבבים סוכר ' ממתקים ב 3 תוספות, המאפשר הסוכר להתמזג לחלוטין לפני הוספת התוספת הבאה. לגרד את הקערה לעתים קרובות ומערבבים פאדג ' עד חלקה לחלוטין, על 2 דקות.
לגרד פאדג ' לתוך תבנית אפייה מוכן ומניחים על משטח ברמה להתקרר ולהגדיר, 3 עד 5 שעות.
השתמש בנייר הקלף מסתיים כמו ידיות כדי להרים את הפאדג ' מתוך תבנית האפייה לפני חיתוך לקוביות להגשה.