פאי ברי ולנטיין
פאי ברי ולנטיין דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1250 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך דובדבנים, קרום קרקר גרהם, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור, סלט תרד ברי ואבוקדו עם פטיאן ופיסטוקים ברוטב פרג פרג שמנת, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בתחתית קרום העוגה, מורחים תותים באופן שווה; מכסים עם קצפת.
מורחים דובדבנים על קצפת ומכסים דובדבנים בשכבת קצפת.
מורחים אוכמניות על גבי קצפת לכסות עם השכבה האחרונה של קצפת.
מפזרים קרקרים מתפוררים על גבי עוגה ומניחים במקרר במשך 45 דקות; לשרת.