מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו תאריכים, קינמון, שמן קוקוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את אגוזי הפקאן, התאריכים, הקינמון, אבקת קקאו / קקאו וממתיק במעבד מזון או בבלנדר במהירות גבוהה (Vitamix).דופק קוצץ עד מעורבב.לחץ לתוך מחבת עוגה באופן שווה והניח במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ממתיק
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
2
להעביר את הדלעת לתוך Vitamix שלך ולהוסיף את האבוקדו, שמן קוקוס, תמרים קצוצים, תבלין דלעת, אבקת phyllium, & ממתיק עד מעורב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
ממתיק
1/2 קילו חזה הודו
(טעם מקורי)
תאריכים
3
יוצקים לתוך מחבת העוגה על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
4
מפזרים קצת קינמון מלמעלה.מונח במקרר.מערבבים את השקדים, הממתיק, הוניל וכמה מים כדי לשלוט בעקביות של הקרם שאתה רוצה, יותר מים לבסיס דק יותר או פחות לסמיך יותר. אתה יכול גם להוסיף קצת אבקת קקאו / קקאו כדי להפוך את גרסת שוקולד, אבל תצטרך קצת יותר ממתיק. הכל צריך להיות מוכן בתוך שעה, אני אוהב לתת לי לשבת במקרר במשך כ 2 שעות אבל כל דבר עובד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי