פאי הגבינה של אמא
ניתן להכין את המתכון לפשטידת הגבינה של אמא תוך שעה ו-5 דקות בערך . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 348 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. תמורת 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם קינמון טחון, מאפה פאי, גבינת ריקוטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 20% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פשטידת גבינת השמנת של אמא , פאי התפוחים של אמא ופאי האוכמניות של אמא .
הוראות
הפרידו ביצה אחת. בקערה קטנה מקציפים קלות חלבון ביצה; לְהַפְרִישׁ. בקערה קטנה נוספת מערבבים ביצה וחלמון; לְהַפְרִישׁ.
על משטח מקומח קלות, פורסים מאפה; חתוך לחצי.
מרדדים חצי מאפה לתבנית 8 אינץ'. מעגל.
העבר ל-7-in. צלחת פאי; לקצץ מאפה אפילו עם קצה.
מברישים בחלבון ביצה; מפזרים 1/2 כפית קינמון.
בקערה גדולה מערבבים את הגבינות, סוכר הקונדיטורים, עמילן התירס, הווניל, המלח ותערובת הביצים.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי.
מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
מברישים את שארית חלבון הביצה על המאפה; מפזרים את הקינמון הנותר.
אופים ב-350 מעלות במשך 45-50 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת. מקררים שאריות.