פאי הרועים של אמא
פאי הרועים של אמא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 537 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב עגבניות, רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. 90 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקוטית הזאת. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 97%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: פאי רועה פליאו, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את תפוחי האדמה והמים לכיסוי בסיר גדול על אש גבוהה. מרתיחים במשך 15 דקות. בינתיים משחימים את הבקר הטחון במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה; מסננים עודפי שומן.
כדי בשר בקר, מוסיפים את רוטב העגבניות, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר לפי הטעם, מלח, פלפל שחור טחון ושעועית ירוקה. בקערה קטנה נפרדת מערבבים את הקמח עם 3 כפות המים ומערבבים לתערובת הבקר.
מסננים את תפוחי האדמה, מועכים ומורחים על תערובת הבקר
מניחים 2 עד 3 חורי אוורור דרך הפירה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 25 דקות.
מברישים את החלב על תפוחי האדמה במשך 5 הדקות האחרונות של האפייה.