פאי חגבים בפטיסטי
פאי חגב בפטיסטי דורש סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 1087 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם תמצית שוקולד, מרשמלו, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו בפטיסטי סובל, Southern Baptist, ו עוגת חגב (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול לשלב מרשמלו וחלב. מערבבים מעל חום בינוני עד המרשמלו נמס לחלוטין. צמרמורת עד תערובת מחזיקה את צורתו כאשר ירד מכף.
לאט לערבב את תמצית מנטה תמצית שוקולד ומערבבים עד שכל החומרים משולבים לחלוטין.
לנצח את הקצפת בקערה צוננת עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות קצפת לתערובת מרשמלו.
הוסף צבע מאכל לצבע הרצוי.
מורחים לתוך קרום עוגה. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות. הקפד לקרר כל שאריות.