קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

פאי חגבים בפטיסטי

פאי חגבים בפטיסטי
פאי חגב בפטיסטי דורש סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 1087 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם תמצית שוקולד, מרשמלו, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו בפטיסטי סובל, Southern Baptist, ו עוגת חגב (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול לשלב מרשמלו וחלב. מערבבים מעל חום בינוני עד המרשמלו נמס לחלוטין. צמרמורת עד תערובת מחזיקה את צורתו כאשר ירד מכף.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לאט לערבב את תמצית מנטה תמצית שוקולד ומערבבים עד שכל החומרים משולבים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שוקולדתמצית שוקולד
תמצית מנטהתמצית מנטה
3
לנצח את הקצפת בקערה צוננת עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות קצפת לתערובת מרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
מרשמלומרשמלו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הוסף צבע מאכל לצבע הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
5
מורחים לתוך קרום עוגה. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות. הקפד לקרר כל שאריות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים