חמוציות תפוחים אגוז פאי דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שקדים פרוסים, קליפת תפוז, מאפה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 14%. מתכונים דומים: פאי תפוחים לחמניות קינמון, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו חמוציות, תפוח, שקדים וקליפת תפוז. בקערה אחרת שלבו סוכר, קמח, קינמון, אגוז מוסקט ומלח; מוסיפים לתערובת הפירות וזורקים בעדינות. קו 9-ב. צלחת עוגה עם הקרום התחתון; להוסיף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
גרידה כתומה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
( 23)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מזלפים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש העוגה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
4
מניחים מעל מילוי; חותכים חריצים בקרום העליון. חותם וקצוות חליל.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
אופים בחום של 400 מעלות במשך 45 דקות או עד להזהבה. מגניב לפני ההגשה.