פאי ליים חריף
הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, פירורי קרקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת. לחץ על הפירורים באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים את הקרום במשך כ 15 דקות, או עד המשרד.
בקערה גדולה, לטאטא את 3 חלמונים ביצה עם ביצה שלמה מוכה קלות עד מעובה. הכה את החלב המרוכז, ולאחר מכן הכה את מיץ הסיד ואת ההתלהבות.
בקערת נירוסטה גדולה, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות המשרד טופס. מקפלים שליש מהלבנים מוכים לתוך רפרפת, ואז לקפל בלבנים הנותרים.
יוצקים את פודינג לתוך קרום העוגה ואופים במשך 15 דקות, או עד להגדיר בקושי.
להעביר מתלה ולתת מגניב לחלוטין, ואז לקרר מעל הלילה.
מגישים עם קצפת ממותקת ומקשטים עם גרידת לימון.