פאי ליים מפתח
גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי קרקר גרהם, סוכר מגורען, וחמאה עם הידיים; לחץ בחוזקה לתוך צלחת עוגה 10 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.
לטאטא יחד חלב מרוכז, מיץ ליים, וביצים עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך הקרום, ואופים ב 325 במשך 18 עד 20 דקות או עד שנקבע. תרגע לפחות 4 שעות.
מערבבים קרם frache ואבקת סוכר.
מורחים באופן שווה על עוגה, ומקשטים, אם תרצה.
מאקדמיה מפתח פאי ליים: תחליף 1/4 כוס קצוץ יבש אגוזי מקדמיה קלויים עבור 1/4 כוס פירורי קרקר גרהם, ולהוסיף 1 כוס פירורים. המשך לפי ההוראות.
מפזרים תוספת 1/4 כוס קצוצה יבש אגוזי מקדמיה קלויים באופן שווה מעל ציפוי.