קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 29 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי לימון פינה קולדה

פאי לימון פינה קולדה
זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו דבש, מיץ לימון, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-29 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, וידאו פאי פינה קולדה ללא אפייה, ו פאי לימון פינה קולדה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים את פירורי גרהם, חמאה, דבש, וסוכר חום בקערה. לא לערבב על פני כפי שהוא יעשה את הקרום קשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
באופן שווה להפיץ את התערובת על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 9 אינץ ' צלחת פאי ungreased או צלחת פאי זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
אופים במשך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור, הנח על מדף קירור, ותן מנוחה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
שלב את קרם ההצלפה הקר, הסוכר של ממתקים, וניל ושוט, באמצעות מערבל יד או מערבל לעמוד, עד פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מערבבים את החלב המרוכז הממותק, אננס קצוץ, קוקוס מגורר, ו 4 אונקיות של תערובת הקצפת בקערת ערבוב 6 ליטר ו להקציף היטב. (
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מניחים את האיזון של תערובת הקצפת במקרר כדי לשמור אותו נוקשה.) פעם משולב היטב, לאט להוסיף את מיץ לימון מפתח במרווחים, לא להוסיף בבת אחת. למיץ תהיה תגובה כימית עם הקרם, מה שיגרום לו להתעבות. לא לערבב יתר כפי שהוא ישבור את התערובת, גורם לו להיות נוזלי. התערובת תתחיל להתעבות (אתה רוצה את זה עבה).
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
לאחר הקרום התקרר, כפית את העוגה מילוי למרכז הקרום ולהתפשט באופן שווה לכיוון הקצוות עם סכין בצק או הכף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים למקרר במשך 2 שעות כדי להגדיר לחלוטין.
6
ממלאים שקית מאפה 1/2 דרך ולסחוט dollops של שאר קצפת סביב הגבול של העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מפזרים שבבי קוקוס על גבי גבול הקצפת. הפוך קנקן קפה, לחתוך את העוגה לגודל המנה הרצוי שלך, ולשבת וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
שבבי קוקוסשבבי קוקוס
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת