פאי לימון פינה קולדה
זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו דבש, מיץ לימון, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-29 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, וידאו פאי פינה קולדה ללא אפייה, ו פאי לימון פינה קולדה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את פירורי גרהם, חמאה, דבש, וסוכר חום בקערה. לא לערבב על פני כפי שהוא יעשה את הקרום קשה.
באופן שווה להפיץ את התערובת על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 9 אינץ ' צלחת פאי ungreased או צלחת פאי זכוכית.
הסר מהתנור, הנח על מדף קירור, ותן מנוחה.
שלב את קרם ההצלפה הקר, הסוכר של ממתקים, וניל ושוט, באמצעות מערבל יד או מערבל לעמוד, עד פסגות טופס.
מערבבים את החלב המרוכז הממותק, אננס קצוץ, קוקוס מגורר, ו 4 אונקיות של תערובת הקצפת בקערת ערבוב 6 ליטר ו להקציף היטב. (
מניחים את האיזון של תערובת הקצפת במקרר כדי לשמור אותו נוקשה.) פעם משולב היטב, לאט להוסיף את מיץ לימון מפתח במרווחים, לא להוסיף בבת אחת. למיץ תהיה תגובה כימית עם הקרם, מה שיגרום לו להתעבות. לא לערבב יתר כפי שהוא ישבור את התערובת, גורם לו להיות נוזלי. התערובת תתחיל להתעבות (אתה רוצה את זה עבה).
לאחר הקרום התקרר, כפית את העוגה מילוי למרכז הקרום ולהתפשט באופן שווה לכיוון הקצוות עם סכין בצק או הכף.
מניחים למקרר במשך 2 שעות כדי להגדיר לחלוטין.
ממלאים שקית מאפה 1/2 דרך ולסחוט dollops של שאר קצפת סביב הגבול של העוגה מקורר.
מפזרים שבבי קוקוס על גבי גבול הקצפת. הפוך קנקן קפה, לחתוך את העוגה לגודל המנה הרצוי שלך, ולשבת וליהנות!