קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי מרנג בטטה של סבא

פאי מרנג בטטה של סבא
פשטידת מרנג בטטה של Grandaddy עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 370 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, ביצים, חלב וסוכר. 135 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. פשטידת בטטה עם מרנג מרשמלו , פשטידת בטטה עם מרנג מרשמלו ופשטידת בטטה עם מרנג מרשמלו דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את הבטטות בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 פאונד בטטה (בערך 4 גדולות), קלופים וחתוכים לקוביות3 פאונד בטטה (בערך 4 גדולות), קלופים וחתוכים לקוביות
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
שטוף וחתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'שטוף וחתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
2
מסננים ומניחים לייבוש אדים במשך דקה או שתיים.
3
מעבירים את הבטטות לקערת מערבל, ומניחים להתקרר כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 פאונד בטטה (בערך 4 גדולות), קלופים וחתוכים לקוביות3 פאונד בטטה (בערך 4 גדולות), קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 קליפת פאי קפואה לא אפויה1 קליפת פאי קפואה לא אפויה
4
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית פאי בגודל 9 אינץ' בקרום פאי לא אפוי.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
אוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחיםאוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחים
5
מועכים את הבטטות בצורה חלקה ומערבבים פנימה חמאה, 3/4 כוס סוכר, מלח, חלב, חלמונים, קינמון ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
3 פאונד בטטה (בערך 4 גדולות), קלופים וחתוכים לקוביות3 פאונד בטטה (בערך 4 גדולות), קלופים וחתוכים לקוביות
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)
תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסהתערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
1/2 פאונד נקניק מרווה בתפזורת1/2 פאונד נקניק מרווה בתפזורת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים את המילוי לתוך בצק הפאי.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי מתייצב וקליפת הפשטידה מתחילה להשחים, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
אוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחיםאוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחים
8
מניחים את החלבונים בקערת ערבוב נקייה ומקציפים לקצף יציב עם מערבל חשמלי על בינוני, 3 עד 5 דקות. מקציפים פנימה 1/4 כוס סוכר ו-1/2 כפית תמצית וניל, עד שהתערובת שומרת על פסגות יציבות ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
סוכר ואוכמניות נוספים של קונדיטוריםסוכר ואוכמניות נוספים של קונדיטורים
תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסהתערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
1 קליפת פאי קפואה לא אפויה1 קליפת פאי קפואה לא אפויה
9
מוציאים את הפאי מהתנור ומפזרים מרנג על מלית הבטטה, מערבבים את המרנג לפסגות אטרקטיביות. מחזירים לתנור, ואופים עד שהמרנג מקבל חום זהוב, כ-10 דקות, תוך התבוננות בקפידה כדי למנוע שריפה. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 פאונד בטטה (בערך 4 גדולות), קלופים וחתוכים לקוביות3 פאונד בטטה (בערך 4 גדולות), קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחיםאוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחים

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.