פורל קשת מטוגן במחבת עם אגוזי פקאן וחמאה חומה ומנגולד שוויצרי עם חומץ צ'ילה סראנו
אם יש לכם לימונים, בצל, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, שהוא מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פורל קשת מטוגן במחבת, פורל קשת מטוגן במחבת, ו פורל מטוגן במחבת עם אגוזי פקאן.
הוראות
1
מניחים קמח אורז בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים ביצים וחלב בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים קמח תירס בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
פותחים וחותכים את הפורל, באלכסון, ל -2 פילה. מתבלים גם את הבשר וגם את דפנות העור של הפילה במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז טובלים כל פילה בקמח אורז, ואז בתערובת ביצים, ואז בקמח תירס. חזור על הפעולה עם פורל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח אורז
קמח תירס
פורל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
6
מחממים 3 כפות מהשמן במחבת גדולה עד שכמעט מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
קולים 4 פילה בכל פעם עד להזהבה משני הצדדים. חזור על הפעולה עם השמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
8
מעבירים לתבנית אפייה גדולה וחוזרים על הפעולה עם 2 הפורל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פורל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מכניסים לתנור ואופים 5 עד 6 דקות עד שהם פשוט מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
גרידה ומיץ שני הלימונים, תוך שמירה בנפרד על הגרידה והמיץ. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימון
מיץ
11
בזמן שהפורל נאפה, ממיסים את החמאה במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה. צפייה בזהירות והורדת החום במידת הצורך, לאפשר את החמאה קצף ולהפוך חום זהוב. מוסיפים מיד את מיץ הלימון, הגרידה והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
חמאה
פורל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
בזמן שהחמאה עדיין מקציפה, מוסיפים את הפקאנים והפטרוזיליה. אל תאפשר חמאה לשרוף או שזה יהיה שמיש.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
חמאה
פקאנים
13
מניחים 2 פילה על כל אחת מ -4 צלחות ארוחת הערב ויוצקים מעל את החמאה החומה-פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פקאנים
14
מגישים לצד
15
מנגולד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום וחומץ צ ' ילה סראנו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנו
Chard שוויצרי
בצל אדום
חומץ
16
קורעים עלי מנגולד שוויצריים מגבעולים לבנים עבים, זורקים את הגבעולים וקוצצים גס עלים, מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
17
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה ושומן כפי שניתן.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
19
מוציאים בייקון לצלחת בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
20
מוסיפים את הבצל ומבשלים בשומן המעובד עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
21
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום
22
מוסיפים את המנגולד השוויצרי, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לציפוי העלים בשומן. מבשלים עד שהעלים נבלו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Chard שוויצרי
23
מוסיפים את הבייקון חזרה לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
24
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
25
מגישים עם חומץ נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
26
הביאו לרתיחה צ ' ילי, חומץ וכפית מלח בסיר בינוני שאינו מגיב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
פלפל צ ' ילי
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
27
הסר מהחום, יוצקים לתוך קערה, לכסות ולתת תלול לפחות 2 שעות או לילה בטמפרטורת החדר. מסננים דרך מסננת דקה לקערה או צנצנת זכוכית.
פינו נואר,פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת עבור פורל קשת. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פופי מונטריי פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.