קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

פורל קשת מטוגן במחבת עם אגוזי פקאן וחמאה חומה ומנגולד שוויצרי עם חומץ צ'ילה סראנו

פורל קשת מטוגן במחבת עם אגוזי פקאן וחמאה חומה ומנגולד שוויצרי עם חומץ צ'ילה סראנו
אם יש לכם לימונים, בצל, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, שהוא מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פורל קשת מטוגן במחבת, פורל קשת מטוגן במחבת, ו פורל מטוגן במחבת עם אגוזי פקאן.

הוראות

1
מניחים קמח אורז בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח אורזקמח אורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים ביצים וחלב בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים קמח תירס בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
פותחים וחותכים את הפורל, באלכסון, ל -2 פילה. מתבלים גם את הבשר וגם את דפנות העור של הפילה במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז טובלים כל פילה בקמח אורז, ואז בתערובת ביצים, ואז בקמח תירס. חזור על הפעולה עם פורל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח אורזקמח אורז
קמח תירסקמח תירס
פורלפורל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
6
מחממים 3 כפות מהשמן במחבת גדולה עד שכמעט מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
קולים 4 פילה בכל פעם עד להזהבה משני הצדדים. חזור על הפעולה עם השמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
8
מעבירים לתבנית אפייה גדולה וחוזרים על הפעולה עם 2 הפורל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מכניסים לתנור ואופים 5 עד 6 דקות עד שהם פשוט מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
גרידה ומיץ שני הלימונים, תוך שמירה בנפרד על הגרידה והמיץ. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
מיץמיץ
11
בזמן שהפורל נאפה, ממיסים את החמאה במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה. צפייה בזהירות והורדת החום במידת הצורך, לאפשר את החמאה קצף ולהפוך חום זהוב. מוסיפים מיד את מיץ הלימון, הגרידה והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
בזמן שהחמאה עדיין מקציפה, מוסיפים את הפקאנים והפטרוזיליה. אל תאפשר חמאה לשרוף או שזה יהיה שמיש.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
13
מניחים 2 פילה על כל אחת מ -4 צלחות ארוחת הערב ויוצקים מעל את החמאה החומה-פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
14
מגישים לצד
15
מנגולד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום וחומץ צ ' ילה סראנו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנופלפל סראנו
Chard שוויצריChard שוויצרי
בצל אדוםבצל אדום
חומץחומץ
16
קורעים עלי מנגולד שוויצריים מגבעולים לבנים עבים, זורקים את הגבעולים וקוצצים גס עלים, מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
17
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה ושומן כפי שניתן.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
19
מוציאים בייקון לצלחת בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
20
מוסיפים את הבצל ומבשלים בשומן המעובד עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
21
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
22
מוסיפים את המנגולד השוויצרי, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לציפוי העלים בשומן. מבשלים עד שהעלים נבלו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Chard שוויצריChard שוויצרי
23
מוסיפים את הבייקון חזרה לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
24
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
25
מגישים עם חומץ נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
26
הביאו לרתיחה צ ' ילי, חומץ וכפית מלח בסיר בינוני שאינו מגיב.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
27
הסר מהחום, יוצקים לתוך קערה, לכסות ולתת תלול לפחות 2 שעות או לילה בטמפרטורת החדר. מסננים דרך מסננת דקה לקערה או צנצנת זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר,פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת עבור פורל קשת. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פופי מונטריי פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
פופי מונטריי פינו נואר
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.