פאי מרנג לימון אפוי
פאי מרנג לימון אפוי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 576 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם קליפת לימון מסוכרת, שמנת כבדה, קרום פאי אפוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי מרנג לימון אפוי, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני מערבבים יחד את תערובת הפודינג והסוכר. מקציפים לאט את החלב ומיץ הלימון לתערובת אחידה. מקציפים את החלמונים בקערה קטנה ומוסיפים אותם לתבנית.
מקציפים עד להטמעה. הביאו את התערובת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מתמיד בעזרת מרית גומי עד להסמכה. אפשר להתקרר באמבט קרח.
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה ומקררים עד להגדיר, על 1 שעה.
חותכים לטריזים ומגישים עם קצפת לימון.;
בקערת ערבוב צוננת מוסיפים את השמנת הכבדה, גרידת הלימון, מיץ הלימון ואבקת הסוכר. בעזרת מערבל כף יד מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מעבירים לקערת הגשה ומקשטים בקליפת לימון מסוכרת. מכניסים למקרר עד להגשה.
יין מומלץ: קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח, יציאה לבנה
קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח ופורט לבן הם הבחירות המובילות שלי לעוגת מרנג לימון. מכיוון שעוגת מרנג לימון היא די חומצית, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה. מרתפי האוכף נילס קציר מאוחר סוביניון בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי אוכף נילס קציר מאוחר סוביניון בלאן
קינוח בבקבוק, עם ניחוחות של אגס מיובש, תפוח אפוי, תאנים, מתובל באגוז מוסקט, ציפורן, פלפל אנגלי ווניל. משקל בינוני, בהיר ומאוזן להפליא-בדיוק עם המתיקות הנכונה וחומציות תוססת.