פאי פירורי אגסים
אגס להתפורר עוגה דורש על 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לקינוח הזה יש 259 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר חום, חמאה, קמח וקליפת מאפה לא אפויה. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 24%. פאי פירורי אגסים, עוגת קרמבל חמוציות-אגס, ו עוגת קרמבל חמוציות-אגס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו סוכר וקמח; מוסיפים את האגסים וזורקים בעדינות לציפוי. כף לקליפת מאפה. בקערה קטנה שלבו את הקמח, הסוכר החום והקינמון; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 45-50 דקות או עד שהאגסים רכים והתוספת מזהיבה. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף במהלך 30 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר. מצננים על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לעוגת קראמבל. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.