פאי פסחא
פאי הפסחא דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 220 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לכם ביצים, אבקת סוכר, פילו או, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, ביסקוויטים חג הפסחא, איך לעשות ביסקוויטים חג הפסחא ללא ביצים, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
תערובת 3/4 כוס אבקת סוכר, ביצים, וניל, גרידת תפוזים וריקוטה במעבד מזון עד חלקה. מערבבים את האורז וצנוברים. תניח את תערובת הריקוטה בצד.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חמאה קלה צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
שכב 1 פילו גיליון על הקרקעית ומעלה את הצדדים של המנה, המאפשר פילו לתלות על הצדדים.
מברשת פילו עם חמאה מומסת. למעלה עם גיליון שני של בצק פילו, הנחת אותו בכיוון ההפוך כמו גיליון פילו הראשון. המשך להניח את הסדינים הנותרים של פילו גיליונות, לסירוגין לאחר כל שכבה חמאה כל גיליון. כף תערובת ריקוטה לתוך המנה. מקפלים את בצק פילו התלוי מעל החלק העליון של המילוי כדי לצרף אותו לחלוטין.
מברשת לחלוטין עם חמאה מומסת.
אופים את העוגה עד phyllo הוא חום זהוב ואת המילוי מוגדר, על 35 דקות.
מעבירים את המחבת למתלה ומגניבים לחלוטין. מנפים אבקת סוכר מעל העוגה ומגישים.