פאי פקאן שוקולד מאיה
פאי פקאן שוקולד שוקולד מאיה הוא קינוח דרומי. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 567 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו פלפל אנצו צ'ילי טחון, ליקר קפה, חצאי פקאן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פאי שוקולד מריר מאיה , ביסקוטי שוקולד מאיה , ועוגיות פאי פקאן שוקולד בורבון עם ציפוי חמאה פקאן .
הוראות
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים ושוקולד צ'יפס לקליפת הבצק. טורפים בקערה קטנה את הביצים, הסוכר, סירופ התירס, החמאה, הליקר, הפלפל והוניל.
יוצקים לתוך מאפה; מסדרים חצאי פקאן מעל המילוי.
אופים ב-350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי שוקולד פקאן. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.