פאי צימוקים מחמאה
פאי צימוקים מחמאה יכול להיות רק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, חלמונים, חלבונים וצימוקים. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. הסקונס הטובים ביותר של צימוקים , עוגת קפה צימוקים , ולחם צימוקים מחיטה מלאה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את הצימוקים, מיץ הלימון, החמאה והוניל עד שהחמאה נמסה. מצננים לטמפרטורת החדר מבלי לערבב.
למרנג, בקערה גדולה מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
מורחים באופן שווה על המילוי החם, אוטמים את הקצוות לקרום.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מצננים על רשת למשך שעה. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. שומרים שאריות במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג בציר מאוחר של הכרמים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים ריזלינג מאוחר בציר
צבעו צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החך ומביע טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח גרני סמית חמוץ וחלת דבש. סיומת ארוכה מציגה את האיזון המושלם בין מתיקות וחומציות מעוררת תיאבון, ומזמינה לגימה נוספת.