פאי קציץ בשר דרום-מערבי
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קציץ בשר דרום-מערבי, כיכר בשר דרום-מערבית ותפוחי אדמה אפויים, ו פאי קציץ בשר.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הביצה, 3/4 כוס סלסה, פירורי קרקר, כמון, מלח ופלפל. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 25 דקות; מסננים.
שלב את האורז, 1/2 כוס הגבינה ושאר הסלסה.
אופים 10-15 דקות יותר או עד לחימום.
תן לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.
מגישים עם סלסה נוספת אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם אפשרויות נהדרות לפשטידה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. המלאך המאוחר קציר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל מאוחר קציר ריזלינג]()
אנג ' ל מאוחר קציר ריזלינג
המלאך של מסינה חוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.