הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קציץ בשר דרום-מערבי, כיכר בשר דרום-מערבית ותפוחי אדמה אפויים, ו פאי קציץ בשר.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הביצה, 3/4 כוס סלסה, פירורי קרקר, כמון, מלח ופלפל. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
Dientes De Ajo
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 25 דקות; מסננים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם אפשרויות נהדרות לפשטידה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. המלאך המאוחר קציר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל מאוחר קציר ריזלינג
המלאך של מסינה חוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.