פאי קרם מנטה שוקולד
פאי קרם מנטה שוקולד הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 250 קלוריות. תמורת 89 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם יש לך צבעי מאכל, חלב, קרום קרקר גרהם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונקולרי של 27%. מתכונים דומים: פאי שוקולד מנטה, פאי שמנת שוקולד מנטה ופאי גלידת שוקולד צ'יפס מנטה.
הוראות
מניחים בצד 2 כפות פירורי עוגיות לקישוט. בקערה קטנה, מערבבים את שאר הפירורים עם מים חמים מספיק כדי להפוך פירורים למריחה.
מורחים על קרום קרקר גרהם; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה. מקציפים פנימה את הסוכר, החלב והתמצית עד לקבלת מרקם חלק. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
אם רוצים צבע מאכל, מחלקים את התערובת לשניים ומוסיפים צבע לחצי. לסירוגין כף תלוליות של תערובת רגילה וצבעונית לקרום; מערבלים עם סכין.
מפזרים פירורי עוגיות שמורים. מכסים ומעבירים למקרר ל-3 שעות או עד להתייצבות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.