פאי שוקולד דובדבנים
פאי שוקולד דובדבנים הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 346 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לך מילוי פאי דובדבנים, חלב, מרשמלו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי פודינג דובדבנים מכוסה בשוקולד פאי או פרפה , פיצה דובדבנים קרוסטטה דולצ'ה (פאי ריקוטה דובדבנים) עם רוטב דובדבן פורט ופאי שוקולד דובדבנים .
הוראות
בסיר גדול מערבבים את המרשמלו, החלב והשוקולד. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים לחלוטין.
מקפלים 3/4 כוס תוספת מוקצפת לתערובת השוקולד.
יוצקים לקרום מוכן. מכסים ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות.
משטחים עם מלית פאי ושארית התוספת המוקצפת. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות או ללילה.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פורט, וין סנטו וריזלינג מאוחר קציר הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. NV Catherman's Port עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נמל NV Catherman's]()
נמל NV Catherman's