פאי שיבולת שועל
פאי שיבולת שועל דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. לקינוח הזה יש 445 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תמצית וניל, קוקוס, סירופ תירס וסוכר. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 21% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי שיבולת שועל , פאי שיבולת שועל ופאי שיבולת שועל .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים סוכר, סירופ תירס, שיבולת שועל, קוקוס, חמאה, ביצים ווניל.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות. מסדרים אגוזי פקאן על גבי הפאי; אופים עוד 30 דקות או עד להשחמה היטב.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פורט, וין סנטו וריזלינג קציר מאוחר הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי שיבולת שועל. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. נמל רזרב החבית עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נמל שמורת חבית
יש לו עושר מורכב המוגדר על ידי טעמים וניחוחות של שוקולד ודובדבן שחור, ויישון ממושך של עץ אלון שמוסיף תבלינים, וניל וטאנינים עזים. ניתן ליהנות מפורט חלק קטיפה זה כקינוח עצמאי או לשילוב מושלם עם תענוגות שוקולד. מגישים ב-65 מעלות F.