קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פאי תות כפול

פאי תות כפול
פאי תות כפול יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 374 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך תערובת קרום עוגה, סוכר, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: פאי תות כפול, פעמיים ברים תות, ו מאפינס ריבת תות כפול.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
לנפות סוכר, קורנפלור וקמח יחד לקערה בינונית. מערבבים ומשלבים עם תותים מופשרים חלקית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה נפרדת, לשלב תערובת קרום עוגה וצוף תות קר. מערבבים עד צורות בצק רכות. מחלקים ל 2 חתיכות, טופס לתוך כדורים, ו להשתטח לתוך דיסקים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרנקטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
על משטח מקומח קל, לגלגל 1 של הדיסקים החוצה למעגל 11 אינץ'. מקפלים לשניים, מניחים בצלחת עוגה 9 אינץ', ולפתוח. לחץ לתוך צלחת, אבל לא למתוח. לקצץ בצק 1/2 אינץ ' מקצה הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מוציאים את הדיסק השני ומקפלים לחצי.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
יוצקים מילוי לצלחת מצופה מאפה.
6
מניחים את הקרום העליון על גבי מילוי ולפתוח. לחץ לאורך השפה כדי לאטום קצוות. הקש מזלג לקצוות או crimp לעשות קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
חותכים חריצי פורקן או מרכז אגרוף עם חותך דקורטיבי קטן או סכין.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
בקערה קטנה, להכות ביצה קלות,עם 1 כף מים ו 1 כף צוף תות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
נקטרנקטר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מברשת על גבי קרום ואז מפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
מניחים פאי על תבנית * ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
אופים במשך 10 דקות, ואז להוריד את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות במשך 50 עד 60 דקות נוספות; המילוי צריך להיות מבעבע קרום העליון חום זהוב. מגניב לחלוטין לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
* טיפ: מחבת גיליון מראש בתנור עבור קרום תחתון crisper.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)