קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים וגבינה

פאי תפוחים וגבינה
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור מחממים עד 400 מעלות F. חמאה הצדדים והתחתון של זכוכית בקוטר 9 אינץ ' או צלחת עוגה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חתוך את מגורי התפוחים ל-3 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מערבבים את התפוחים, גבינה, סוכר, חמאה, קמח, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
פרוס קרום אחד ומניח בצלחת העוגה החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מברשת החלק הפנימי של הקרום עם כמה ביצה לבן מעיל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
יוצקים את התפוח מילוי לתוך הקרום. לפתוח את הקרום השני ולהניח על גבי המילוי. צבטו את קצה הקרום העליון ואת קצה הקרום התחתון יחד כדי לאטום. מקפלים את הקצה הכפול מתחת ו crimp, מה שהופך קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
מברישים את החלק העליון של העוגה עם יותר של ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
9
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים את העוגה עד הקרום הוא זהב עמוק המילוי מבעבע דרך החריצים, על 1 שעה. מכסים את הקצוות של העוגה בנייר כסף אם הקרום חומים מהר מדי. לקרר את העוגה במשך כ -20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®