הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור מחממים עד 400 מעלות F. חמאה הצדדים והתחתון של זכוכית בקוטר 9 אינץ ' או צלחת עוגה קרמיקה.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
יוצקים את התפוח מילוי לתוך הקרום. לפתוח את הקרום השני ולהניח על גבי המילוי. צבטו את קצה הקרום העליון ואת קצה הקרום התחתון יחד כדי לאטום. מקפלים את הקצה הכפול מתחת ו crimp, מה שהופך קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
מברישים את החלק העליון של העוגה עם יותר של ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
9
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
אופים את העוגה עד הקרום הוא זהב עמוק המילוי מבעבע דרך החריצים, על 1 שעה. מכסים את הקצוות של העוגה בנייר כסף אם הקרום חומים מהר מדי. לקרר את העוגה במשך כ -20 דקות לפני ההגשה.