פאי תפוחים וגבינה
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור מחממים עד 400 מעלות F. חמאה הצדדים והתחתון של זכוכית בקוטר 9 אינץ ' או צלחת עוגה קרמיקה.
חתוך את מגורי התפוחים ל-3 טריזים.
מערבבים את התפוחים, גבינה, סוכר, חמאה, קמח, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בינונית.
פרוס קרום אחד ומניח בצלחת העוגה החמאה.
מברשת החלק הפנימי של הקרום עם כמה ביצה לבן מעיל.
יוצקים את התפוח מילוי לתוך הקרום. לפתוח את הקרום השני ולהניח על גבי המילוי. צבטו את קצה הקרום העליון ואת קצה הקרום התחתון יחד כדי לאטום. מקפלים את הקצה הכפול מתחת ו crimp, מה שהופך קצה דקורטיבי.
מברישים את החלק העליון של העוגה עם יותר של ביצה לבן.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים את העוגה עד הקרום הוא זהב עמוק המילוי מבעבע דרך החריצים, על 1 שעה. מכסים את הקצוות של העוגה בנייר כסף אם הקרום חומים מהר מדי. לקרר את העוגה במשך כ -20 דקות לפני ההגשה.