פאי תפוחים טעים
פאי תפוחים טעים דורש סביב 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קמח זהב, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. וזה די גרוע. נסו פאי תפוחים טעים באמת, פאי תפוחים טעים, ו פאי תפוחים טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. הכינו בצק כפול.
מערבבים סוכר, קמח, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה גדולה. מערבבים תפוחים. תהפוך לצלחת פאי מצופה במאפים. נקודה עם חמאה. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1/2 אינץ ' מ שולי הצלחת.
מגלגלים סיבוב נוסף של מאפה. מקפלים לתוך רביעייה וחותכים חריצים כך קיטור יכול לברוח. פתח למעלה מאפה מעל מילוי; לקצץ תלוי קצה 1 אינץ ' מ שולי הצלחת. מקפלים ומתגלגלים בקצה העליון מתחת לקצה התחתון, לחיצה על שפת חותם; חליל לפי הצורך. כיסוי קצה עם רצועת 3 אינץ ' של רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת.
הסר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה.
אופים 40 עד 50 דקות או עד הקרום הוא חום ומיץ מתחיל בועה דרך חריצים בקרום.