פאי תרד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פאי תרד. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם פלפל גרוס, חמאה, גבינת פטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 90%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: פאי תרד, פאי תרד, ו פאי תרד וי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבשיל קדירה אחד בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה שלבו את התרד, גבינת הפטה, גבינת הקוטג', הבצל, תיבול העופות, שמיר, פלפל ומלח.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך צלחת מוכנה.
מערבבים יחד את פירורי הלחם והחמאה.
מפזרים מעל תערובת תרד ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.