קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות53
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי עם פירורי פרמזן

ברוקולי עם פירורי פרמזן
ברוקולי עם פירורי פרמזן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 114 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 5 דקות. גשו לסופר וקנו שן שום, גבינת פרמזן, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 89%, המנה הזו מדהימה. נסו עוף עם פירורי פרמזן, סנדל אפוי עם פירורי פרמזן, ו ירקות קולארד מוקרמים עם פירורי פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ברוקולי בסיר גדול של מים מומלחים רותחים במשך 4 דקות, עד ירוק בהיר פריך-רך.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים במסננת, מחזירים לסיר, מכסים ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
3
בינתיים מחממים שמן זית, שום, מלח ופלפל אדום במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, 1 דקה, עד שהשום מתחיל לרחוש. מערבבים פירורי לחם, מגבירים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב תדיר במשך 2 1/2 דקות, עד שהפירורים קלויים קלות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פלפל אדוםפלפל אדום
שמן זיתשמן זית
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים את הברוקולי לקערת הגשה, מוסיפים את תערובת הפירור והפרמזן, וזורקים עד שהברוקולי מצופה באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מגישים חם.