ברוקולי עם פירורי פרמזן
ברוקולי עם פירורי פרמזן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 114 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 5 דקות. גשו לסופר וקנו שן שום, גבינת פרמזן, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 89%, המנה הזו מדהימה. נסו עוף עם פירורי פרמזן, סנדל אפוי עם פירורי פרמזן, ו ירקות קולארד מוקרמים עם פירורי פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ברוקולי בסיר גדול של מים מומלחים רותחים במשך 4 דקות, עד ירוק בהיר פריך-רך.
מסננים במסננת, מחזירים לסיר, מכסים ושומרים על חום.
בינתיים מחממים שמן זית, שום, מלח ופלפל אדום במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, 1 דקה, עד שהשום מתחיל לרחוש. מערבבים פירורי לחם, מגבירים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב תדיר במשך 2 1/2 דקות, עד שהפירורים קלויים קלות.
מעבירים את הברוקולי לקערת הגשה, מוסיפים את תערובת הפירור והפרמזן, וזורקים עד שהברוקולי מצופה באופן אחיד.