פאי תרד ותפוחי אדמה
פאי תרד ותפוחי אדמה לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 158 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש תפוחי אדמה, בצל ירוק, גבינת מוצרלה וגבינת ריקוטה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 91% . מתכונים דומים: פשטידת תרד תפוחי אדמה , פשטידת חומוס, תרד ותפוחי אדמה סמוסה , ופאי תרד יווני בקרום תפוחי אדמה .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מכניסים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 45 דקות, או עד שהם רכים. הופכים פעם או פעמיים. מצננים, מקלפים וחותכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'.
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית מערבבים יחד את התרד, הבצל הירוק, גבינת הריקוטה, מיץ הלימון, המלח והפלפל. הרטיבו את דפי המצות תחת מים זורמים חמימים לזמן קצר מכל צד, רק עד שהם גמישים.
מניחים אחד בתחתית תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
מורחים עליו 1/4 מתערובת הריקוטה ואחריה שכבה של פרוסות תפוחי אדמה.
מפזרים 1/4 מגבינת המוצרלה על תפוחי האדמה. חוזרים על השכבות ומסיימים בגבינת מוצרלה מעל.
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהגבינה מלמעלה מבעבעת ושחומה. שומרים על חום עד שתהיה מוכן להגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.