המתכון פאייה ולנסיה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1208 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ירך עוף, מים, זעפרן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: פאייה ולנסיה, For Valencia Vin D ' Orange, ו צבע כתום ולנסיאני.
הוראות
1
כדי להפוך פאייה ולנסיה: מחממים תנור ל 475 מעלות F. במחבת סאוט קר, להוסיף שמן, צדפות, צ ' וריסו ועוף. מכסים ומניחים על אש גבוהה עד לצדפות פופ, מוסיפים שום, פירות ים וירקות הנותרים. Deglaze עם יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
קישואים, לא קלופים וקצוצים
צרור תרד טרי (בערך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים אורז בסיס פאייה, מביאים לרתיחה ומניחים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 17 דקות כדי לבשל ולהפחית.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה. כאשר חום בהיר קצף להוסיף בצל לטגן עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים אורז, עלה דפנה ולימון ומבשלים, ערבוב ברציפות במשך 5 דקות לצבע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
קליפות מלימון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
מוסיפים מלח ויין לבן, מביאים לרתיחה וממשיכים לערבב. בהדרגה להוסיף מים, 1 כוס בכל פעם תוך ערבוב, עד אורז מניב דייסה שמנת עדיין עקביות "אל דנטה" מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
דגנים חמים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
1
מחממים שמן בסיר, כאשר רק עישון, להוסיף שום וג ' ינג ' ר. טוסט קל, להוסיף בצל ומבשלים במשך 15 דקות עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
למריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים זעפרן ופפריקה ומבשלים 5 דקות יותר, מוסיפים יין, עגבניות ומיץ, מלח, פלפלים קלויים ומניות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים 30 דקות, עונה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
זעפרן
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב