קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות34
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

פאייה ולנסיה

פאייה ולנסיה
המתכון פאייה ולנסיה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1208 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ירך עוף, מים, זעפרן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: פאייה ולנסיה, For Valencia Vin D ' Orange, ו צבע כתום ולנסיאני.

הוראות

1
כדי להפוך פאייה ולנסיה: מחממים תנור ל 475 מעלות F. במחבת סאוט קר, להוסיף שמן, צדפות, צ ' וריסו ועוף. מכסים ומניחים על אש גבוהה עד לצדפות פופ, מוסיפים שום, פירות ים וירקות הנותרים. Deglaze עם יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים אורז בסיס פאייה, מביאים לרתיחה ומניחים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 17 דקות כדי לבשל ולהפחית.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה. כאשר חום בהיר קצף להוסיף בצל לטגן עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים אורז, עלה דפנה ולימון ומבשלים, ערבוב ברציפות במשך 5 דקות לצבע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
קליפות מלימוןקליפות מלימון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
מוסיפים מלח ויין לבן, מביאים לרתיחה וממשיכים לערבב. בהדרגה להוסיף מים, 1 כוס בכל פעם תוך ערבוב, עד אורז מניב דייסה שמנת עדיין עקביות "אל דנטה" מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
דגנים חמיםדגנים חמים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
מחממים שמן בסיר, כאשר רק עישון, להוסיף שום וג ' ינג ' ר. טוסט קל, להוסיף בצל ומבשלים במשך 15 דקות עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים זעפרן ופפריקה ומבשלים 5 דקות יותר, מוסיפים יין, עגבניות ומיץ, מלח, פלפלים קלויים ומניות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים 30 דקות, עונה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
זעפרןזעפרן
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אורז Arborioאורז Arborio1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דג כחול או מקרלדג כחול או מקרל113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קלמריקלמרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'וריסו בגרילצ'וריסו בגריל18תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי דגיםמלאי דגים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום, טחוןשום, טחון3(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 קילו קישואים,ג'ינג'ר, טחוןג'ינג'ר, טחון57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1רצועהגרידת 1emonגרידת 1emon24ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ספרדי, פרוס דקבצל ספרדי, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים1פלפל אדום קלוי, ג'וליאןפלפל אדום קלוי, ג'וליאן2פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זעפרןזעפרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1012 ספירה) שרימפס12 ספירה) שרימפס283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירך עוף, ללא עצמות וללא עורירך עוף, ללא עצמות וללא עור6ריבס, קצוץ טרי או קפואמים, כמות משתנהמים, כמות משתנה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קלופות שלמות, במיץעגבניות קלופות שלמות, במיץ