פאייה ספרדית מסורתית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו אפונה, שיני שום, שרימפס ג'מבו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פאייה ספרדית, פאייה ספרדית של סרסוטה, ו פאייה בסגנון ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את תערובת עשבי תיבול, לשלב את החומרים הראשונים 4, ולהניח בצד.
2
כדי להכין פאייה, לשלב מים, זעפרן, מרק בסיר גדול. מביאים לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך. מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות שלמים; מניחים בצד.
מוסיפים מולים למחבת, מלטשים אותם לתערובת אורז. לבשל 5 דקות או עד פגזים לפתוח; להשליך כל פגזים שלא נפתחו. מסדרים שרימפס, ראשים למטה, בתערובת אורז, ומבשלים 5 דקות או עד שרימפס נעשים.