פאייה ספרדית מסורתית
פאייה ספרדית מסורתית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו אפונה, שיני שום, שרימפס ג'מבו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פאייה ספרדית, פאייה ספרדית של סרסוטה, ו פאייה בסגנון ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את תערובת עשבי תיבול, לשלב את החומרים הראשונים 4, ולהניח בצד.
כדי להכין פאייה, לשלב מים, זעפרן, מרק בסיר גדול. מביאים לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך. מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות שלמים; מניחים בצד.
חום 1 כף שמן במחבת פאייה גדולה או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לטגן 2 דקות בכל צד.
להוסיף נקניק ו prosciutto; saut 2 דקות.
מוסיפים שרימפס, ומטוגנים 2 דקות.
הסר מהמחבת. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; לטגן 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגבניות, פפריקה, ו -3 שיני שום; מבשלים 5 דקות.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים תערובת עשב, תערובת מרק, עוף, תערובת נקניק, ואפונה. מביאים לרתיחה נמוכה; לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מולים למחבת, מלטשים אותם לתערובת אורז. לבשל 5 דקות או עד פגזים לפתוח; להשליך כל פגזים שלא נפתחו. מסדרים שרימפס, ראשים למטה, בתערובת אורז, ומבשלים 5 דקות או עד שרימפס נעשים.
מפזרים מיץ לימון 1/4 כוס.
הסר מהחום; לכסות במגבת, ולתת לעמוד 10 דקות.
מגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.