מתכון Paellan על הגריל יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 1 שעה ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם שום, חומץ יין שרי, כורכום הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכונים דומים: פאלן על הגריל, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres.
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה זעפרן. בזכוכית או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק לאחסון מזון, מניחים את כל מרכיבי הפאייה למעט אורז.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
זעפרן
אורז
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
2
יוצקים מרינדה על תערובת; מערבבים למעיל. כיסוי צלחת או חותם תיק ומקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
3
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר תערובת עוף ממרינדה; מרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
5
מניחים תערובת עוף בסל גריל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
תערובת עוף מכסה וגריל 4 סנטימטרים מחום בינוני 20 עד 25 דקות, ערבוב וצחצוח עם המרינדה מדי פעם, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות ורדאד סנטה ינז עמק Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.