פאייה רכיכה עם פרגולן היא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו את שמן זית, monkfish, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאלן בין היתר-Paellan entre-autres.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא את מלאי הדגים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר 1 כוס של נוזל בישול חם כוס מדידה להתפורר זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
3
מוסיפים את פולי fava למניה הנותרת ומבשלים על חום מתון עד ירוק בהיר, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את favas לצלחת. לסחוט את השעועית מתוך עורם החיצוני הקשה. מכסים את המניה הנותרת; להתחמם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פול
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את פרגולה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מצופה היטב בשמן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרגולה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את הצדפות, מולים ו 1 כוס של המניה החמה ומערבבים כל הזמן עד רכיכה להתחיל לפתוח, על 4 דקות; להשליך כל צדפות או מולים שאינם פותחים.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כף גדושה פלפל לבן
8
מוסיף את השרי ומבשל עד מופחת בחצי, כ -3 דקות. מערבבים את פול, פלפלים אדומים וירוקים פרוסים, עגבניות שזיפים, עגבניות מיובשות, טימין, עלי דפנה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
לציפוי כל המבורגר
עגבניות שזיף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פול
צווארי עוף
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים את 2 כוסות הדגים החמים ואת מלאי הזעפרן החדורים לפרגולה. מנמיכים את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פרגולה הוא רק רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
פרגולה
זעפרן
10
מוסיפים את השרימפס, הדיונון ודגי הנזיר לפרגולה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד פירות הים הוא רק מבושל דרך, כ 5 דקות. השליכו את עלי המפרץ ואת הקורנית ואת זרזירי הרוזמרין. מערבבים בשמיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
Monkfish
צווארי עוף
פרגולה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דיונון
2 כוסות שיני שום
שמיר
11
מגישים פאייה מיד בקערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)