פאיית עוף ושרימפס
פאייה עוף ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 551 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך אספרגוס לחתוך באלכסון, פלפל, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו פאייה עם עוף ושרימפס, פאייה עם שרימפס עוף וצ'וריסו, ו שרימפס קל פאייה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף ברוזמרין, 1/2 מלח כפית, ופלפל שחור.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר עוף מחבת; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים נקניק למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מבשלים 7 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים אורז, עגבניות, פפריקה, זעפרן ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר עוף למחבת.
מוסיפים מרק ו 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה. ידית עטיפה של מחבת עם נייר; מחבת כיסוי.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. מערבבים שרימפס, אספרגוס, ואפונה. מכסים ואופים 5 דקות נוספות או עד שרימפס נעשים.