פאילארד של עוף
Paillard של עוף דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, חצאי חזה עוף, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף Paillard, עוף בגריל Paillard, ו עוף Paillard עם רוטב קארי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; תהליך 30 שניות או עד מתפורר.
מערבבים פירורי לחם, גבינה ופטרוזיליה; להפריש.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מברישים את שני הצדדים של עוף עם מיץ לימון.
מערבבים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים בשקית ניילון גדולה zip-top.
להוסיף עוף, שקית חותם; לנער מעיל.
מפזרים את שני הצדדים של עוף במלח. לטבול עוף בלבן ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים 3 חצאי חזה עוף; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ועוף.