פאילרדס בקר עם גרגיר הנחלים וסלט עשבי תיבול
אם יש לך פילה מיניון, שמן צמחי, ליווי: פלחי סיד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: עוף בגריל Paillards עם סלט עשבי תיבול וצנוניות מוקפצות, עוף מטוגן במרינדה עם רוטב מחבת, ו עוף צלוי עם מורלים וסלט גרגיר נחלים.
הוראות
חותכים כל פילה אופקית (על פני התבואה) לשלושה חלקים שווים. קילו בעדינות פילה בין יריעות של ניילון לעטוף עובי 1/4 אינץ ' באמצעות pounder בשר שטוח או מערוך.
לטאטא יחד מיץ ליים, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם, ואז לזרוק עם גרגיר הנחלים, כוסברה, נענע.
פט 2 paillards יבש העונה עם מלח ופלפל.
חום 3/4 כף שמן צמחי במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן, ואז sauté paillards, מפנה פעם אחת, 1 דקה עבור בינוני נדיר.
העברה לצלחת. יבש ועונת הנותרים paillards ו sauté באותו אופן עם שאר הנפט.