פאנה קוטה אל מסקרפונה קון פרגולה
המתכון פאנה קוטאן אל מסקרפונה קון פרגולה מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 587 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.6 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, ג'לטין, גרידת ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 20%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו פאנה קוטאן אל מסקרפונה קון פרגולה, פנה קוטה מנגו, איך מכינים פנה קוטה מנגו צמחוני, ו פאנה קוטה רפאים עם רוטב מחריד(פאנה קוטה עם רוטב חמוציות-תפוז) (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מיץ ליים בסיר קטן; לתת לעמוד 1 דקה.
מוסיפים גרידת ליים ו 1/2 כוס קצפת. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב עד ג ' לטין מתמוסס (כ 2 דקות). מגניב מעט.
מקציפים יחד גבינת מסקרפונה ו 1 כוס סוכר. לאט להקציף הנותרים 2 כוסות שמנת מתוקה. בהדרגה לטאטא בתערובת ג ' לטין.
יוצקים ל 8 כוסות קינוח; מכסים ומצננים 8 שעות או לילה.
שלב 1/2 כוס סוכר שנותרה, 1/4 כוס מיץ ליים וחמאה בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות. מגניב לגמרי.
יוצקים תערובת על תותים, זורקים למעיל. כפית תערובת תות מעל פנקוטה צוננת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קסטלני קיאנטי אנאטה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![קסטלני קיאנטי אנאטה]()
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו