פבלובה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פבלובה, פבלובה, ו פבלובה.
הוראות
1 הכנת תבנית אפייה, מחממים תנור:
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים מראש את התנור ל 275°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
יוצקים את תמצית וניל וחומץ (אם משתמשים) לתוך כוס קטנה. מערבבים את קורנפלור לתוך הסוכר בקערה קטנה.
2 החלבונים מקציפים, שמנת של אבנית (אם משתמשים), מלח, לפסגות רכות: בקערה גדולה של מערבל כבד, מצויד מצורף whisk, מקציפים את חלבוני הביצה, קרם טרטר (אם משתמשים) ומלח, החל נמוך, גדל בהדרגה למהירות בינונית עד פסגות/שבילים רכים מתחילים להיות גלויים, ואת בועות ביצה לבן הם קטנים מאוד ואחידים, כ 2 עד 3 דקות.
3 להגביר את המהירות, לאט להוסיף תערובת סוכר קורנפלור, ואז וניל. שוט לפסגות נוקשות: הגבירו את המהירות לגובה בינוני, לאט ובהדרגה זרועים בתערובת הסוכר-קורנפלור.
כמה דקות לאחר מרכיבים יבשים אלה מתווספים, לאט לשפוך את וניל וחומץ (אם לא השתמשת קרם של טרטר.)
להגביר את המהירות קצת שוט עד meringue הוא מבריק, פסגות נוקשות טופס כאשר המברשת הוא הרים, 4 עד 5 דקות.
4 צינור או כף מרנג לתוך 8-10 תלוליות עגולות גדולות כי הם 3 אינץ ' רחב על גיליון אפייה מצופה נייר קלף או אניה סיליקון. עם גב כף, ליצור הזחה באמצע התל להחזקת המילוי פעם מרנג הוא אפוי.
מניחים גיליון אפייה בתנור 275°f. הפחת את טמפרטורת התנור ל-250 ° F.
אופים במשך 50-60 דקות, או עד meringues הם פריך, יבש למגע מבחוץ, ולבן-לא בצבע חום או סדוק. לחללים הפנימיים צריכה להיות עקביות דמוית מרשמלו.
בדוק על מרנג לפחות פעם אחת במהלך זמן האפייה. אם הם נראים לוקחים על צבע או פיצוח, להפחית את הטמפרטורה 25 מעלות, ולהפוך מחבת סביב.
6 מגניב: בעדינות להרים מן גיליון אפייה מגניב על מתלה חוט. ישמור במיכל אטום בחוזקה בטמפרטורת החדר, או עטוף בנפרד, עד שבוע אם הבית שלך לא לח.
מגישים עקף עם המילוי האהוב עליך-לימון, רוטב פטל או אוכמניות, וקצפת טרי.
אם אתה רוצה לעשות רוטב ברי, לחמם כמה ליטרים של פירות יער טריים או קפואים בסיר בינוני עם כרבע כוס סוכר.
חום על חום בינוני, ערבוב פעם או פעמיים, במשך כ 5 עד 10 דקות, תלוי כמה פירות יער נופלים aprt.