קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פבלובה

פבלובה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פבלובה, פבלובה, ו פבלובה.

הוראות

1
1 הכנת תבנית אפייה, מחממים תנור: 
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים מראש את התנור ל 275°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
יוצקים את תמצית וניל וחומץ (אם משתמשים) לתוך כוס קטנה. מערבבים את קורנפלור לתוך הסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
2 החלבונים מקציפים, שמנת של אבנית (אם משתמשים), מלח, לפסגות רכות: בקערה גדולה של מערבל כבד, מצויד מצורף whisk, מקציפים את חלבוני הביצה, קרם טרטר (אם משתמשים) ומלח, החל נמוך, גדל בהדרגה למהירות בינונית עד פסגות/שבילים רכים מתחילים להיות גלויים, ואת בועות ביצה לבן הם קטנים מאוד ואחידים, כ 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
3 להגביר את המהירות, לאט להוסיף תערובת סוכר קורנפלור, ואז וניל. שוט לפסגות נוקשות: הגבירו את המהירות לגובה בינוני, לאט ובהדרגה זרועים בתערובת הסוכר-קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
כמה דקות לאחר מרכיבים יבשים אלה מתווספים, לאט לשפוך את וניל וחומץ (אם לא השתמשת קרם של טרטר.)
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
להגביר את המהירות קצת שוט עד meringue הוא מבריק, פסגות נוקשות טופס כאשר המברשת הוא הרים, 4 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
4 צינור או כף מרנג לתוך 8-10 תלוליות עגולות גדולות כי הם 3 אינץ ' רחב על גיליון אפייה מצופה נייר קלף או אניה סיליקון. עם גב כף, ליצור הזחה באמצע התל להחזקת המילוי פעם מרנג הוא אפוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים גיליון אפייה בתנור 275°f. הפחת את טמפרטורת התנור ל-250 ° F.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים במשך 50-60 דקות, או עד meringues הם פריך, יבש למגע מבחוץ, ולבן-לא בצבע חום או סדוק. לחללים הפנימיים צריכה להיות עקביות דמוית מרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בדוק על מרנג לפחות פעם אחת במהלך זמן האפייה. אם הם נראים לוקחים על צבע או פיצוח, להפחית את הטמפרטורה 25 מעלות, ולהפוך מחבת סביב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
6 מגניב: בעדינות להרים מן גיליון אפייה מגניב על מתלה חוט. ישמור במיכל אטום בחוזקה בטמפרטורת החדר, או עטוף בנפרד, עד שבוע אם הבית שלך לא לח.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
מגישים עקף עם המילוי האהוב עליך-לימון, רוטב פטל או אוכמניות, וקצפת טרי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
רוטב או מילוי הוראות
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
אם אתה רוצה לעשות רוטב ברי, לחמם כמה ליטרים של פירות יער טריים או קפואים בסיר בינוני עם כרבע כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
חום על חום בינוני, ערבוב פעם או פעמיים, במשך כ 5 עד 10 דקות, תלוי כמה פירות יער נופלים aprt.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
9
הסר מהחום ולתת מגניב.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פבלובה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.