פהיטה פיצה
פיצה פהיטה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן צמחי, חזה עוף, מים מאוד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פהיטה פיצה, פיצה עוף פהיטה, ו פיצת פהיטה טעונה.
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
תנור חום עד 232°. תרסיס 12 אינץ פיצה מחבת עם ספריי בישול.
מחבת 10 אינץ ' חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן; מחבת לסובב לתחתית המעיל בצד. לבשל עוף בשמן 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פלפל ובצל. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך רך ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז; להסיר מהחום. מערבבים בסלסה; להפריש.
מערבבים תערובת ביסקוויק ומים חמים מאוד בקערה קטנה עד צורות בצק רכות; לנצח במרץ 20 משיכות. לחץ על הבצק במחבת פיצה, באמצעות אצבעות טבול בתערובת ביסקוויק; קצה קמצוץ כדי ליצור שפה 1/2 אינץ'.
מפזרים 3/4 כוס הגבינה מעל הקרום. למעלה עם תערובת עוף.
מפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה.
אופים 12 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום וגבינה מותכת תוססת.