קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 42 דק.
מנות6
ציון בריאות82
מגזין

פהיטות ביזון עם סלט גוואקמולי

פהיטות ביזון עם סלט גוואקמולי
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מעולה. מתכונים דומים: מחווני ביזון עם ממרח אבוקדו, מחווני ביזון עם ממרח אבוקדו, ו פהיטות עוף עם ממרח אבוקדו.

הוראות

1
אם תרצה, להקפיא באופן חלקי סטייק ביזון אגף עבור חיתוך קל יותר (כ -30 דקות). דק לחתוך את התבואה לרצועות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ביזוןביזון
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2
מפזרים סטייק אגף ביזון פרוס עם 1 כפית של תיבול פהיטה. כיסוי וצינה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה
סטייק צלעסטייק צלע
ביזוןביזון
3
חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה במחבת גדולה. לבשל שום ופלפל jalapeno 1 בשמן החם במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים בצל. מבשלים ומערבבים במשך 6 עד 8 דקות או עד בצל רך ולהתחיל caramelize.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
הסר תערובת בצל לקערה בינונית; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
להוסיף פלפלים הנותרים 1/2 כפית של תיבול fajita למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 6 עד 8 דקות או עד פלפלים רכים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים פלפלים לתערובת בצל; מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
הוסף 1/2 של רצועות סטייק ביזון אגף למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות או עד סטייק ביזון צלע הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
הסר ממחבת ולבשל הנותרים סטייק ביזון האגף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מגישים סטייק ביזון אגף וירקות טורטיות עם סלסה ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ביזוןביזון
Dientes De AjoDientes De Ajo
12
מגישים עם פלחי לימון וסלט ממרח אבוקדו
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1
מערבבים עגבניות, בצל ירוק, פלפל חלפיניו 1, שום 2 שיני שום, מלח, ופלפל בקערה בינונית. מערבבים בעדינות באבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מגישים על רומיין מגורר.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.