פהיטות סטייק ללא בלגן הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 497 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כוסברה, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. נסו Fajitas de Carne (Fajitas סטייק), פהיטות סטייק, ו פהיטות סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים 1/4 מלח כפית בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; לשפוך לתוך שקית פלסטיק zip העליון גדול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים סטייק, פלפל ובצל; שקית חותם, ומרינדה במקרר לפחות 6 שעות, הופך את התיק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
העברת תערובת סטייק לשקית רדיד כבד כי כבר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
להפשיל את התיק בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מניחים תיק על מחבת ג ' לי רול או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים ב 450 במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
כדי לשרת, בזהירות לחתוך חריץ בשקית.
9
מפזרים תערובת סטייק באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח וכוסברה; לזרוק היטב. לחלק את התערובת באופן שווה בין טורטיות קמח.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.