פובלנו פסטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תבלין, אז נסו את פסטו פובלנו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 304 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פרמזן, פלפלי פובלנו, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פובלנו פסטו, וינסנט פרייס סופה פובלנו-מרק צ'ילה פובלנו, ו ארוחת ערב הערב: קרמה דה צ'ילה פובלנו (מרק צ' ילה פובלנו קלוי) (מתכונים דומים).
הוראות
צ ' אר את פלפלי הפובלאנו על גבי מבער גז, על גריל או מתחת לצלייה) עד שכל הצדדים מושחרים.
מניחים בקערה מכוסה היטב בניילון, ומאפשרים לאדים לעזור לשחרר את העור. בעזרת האצבעות או בכף, מגרדים וזורקים את העור המושחר ואז מסירים את הזרעים והליבה. קוצצים גס את הפובלנוס ומכניסים למעבד מזון מיני.
מוסיפים את הפרמזן, הכוסברה, השום, אבקת הצ ' ילי והשמן ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה, אך לא חלקה לחלוטין. טועמים ומתבלים במלח.;