פודינג אגוזים ושוקולד
פודינג אגוזי לוז שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אחוזים של חלב, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אגוזי לוז שוקולד, אגוזי לוז Decadent-פודינג שוקולד, ו עוגת פודינג אגוזים ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קורנפלור עם 1/2 כוס חלב בקערה עד קורנפלור מתמוסס לחלוטין.
חום שנותר 1 1/2 כוסות חלב, שוקולד, סוכר ומלח בסיר קטן על חום בינוני נמוך, לטאטא מדי פעם, עד שוקולד נמס. להעלות את החום בינוני; לבשל, לטאטא מדי פעם, עד כמעט רותחים (קיטור יעלה מפני השטח). מערבבים קורנפלור-תערובת חלב שוב עד חלקה; להוסיף סיר בזרם דק, כל הזמן לטאטא. להביא פודינג לרתיחה, ממשיך להקציף. מבשלים, כל הזמן להקציף, 1 1/2 דקות יותר.
יוצקים פודינג לקערה או ארבע כוסות 5 אונקיה; לחץ על ניילון נצמד על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להיווצר. מקררים לפחות 2 שעות.