קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

פודינג אורז-מזון הנוחות האולטימטיבי

פודינג אורז-מזון הנוחות האולטימטיבי
אם יש לכם מלח ים, שמנת כבדה, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו Wamsutta-מזון הנוחות האולטימטיבי, עקיצות עוגת גבינה מטוגנות (Aka מזון הנוחות האולטימטיבי), ו פנקייק סופלה – ארוחת הבוקר האולטימטיבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את פודינג האורז: באמצעות מקציף וקערה מקוררת היטב ½ כוס שמנת כבדה עד פסגות רכות טופס. שים בצד את המקרר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים מלח אורז ומספיק מים כדי לכסות את האורז על ידי ½ אינץ ' במחבת רוטב כבד תחתית גדולה. מביאים רק לרתיחה, ואז מסננים את האורז במסננת בסדר. להחזיר את האורז לאותו סיר, להוסיף חלב, שעועית וניל, תרמילי הל, 2 כפות סוכר, ועוד ½ כוס שמנת כבדה. הגדר את התערובת על חום נמוך ומבשלים עד שהאורז הוא אל דנטה והנוזל מצטמצם בחצי, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
שלב את הנותרים 1 כוס סוכר ¼ כוס המים בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להעלות את החום בינוני ומבשל מבלי לערבב עד הסירופ הופך צבע קרמל עשיר. .
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
הסר את המחבת מהחום להוסיף את המים הנותרים, 3/4 כוס קרם ומלח ים. זה עלול להתיז אז בבקשה להיות זהיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברה לכד קטן ולהניח בצד להתקרר completely.To הגשה: להביא את הפודינג מהמקרר. בעדינות לשפוך מספיק רוטב קרמל כדי לכסות את פני השטח (או לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
5
מקשטים עם פיסטוקים.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל