פודינג אורז-מזון הנוחות האולטימטיבי
אם יש לכם מלח ים, שמנת כבדה, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו Wamsutta-מזון הנוחות האולטימטיבי, עקיצות עוגת גבינה מטוגנות (Aka מזון הנוחות האולטימטיבי), ו פנקייק סופלה – ארוחת הבוקר האולטימטיבית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פודינג האורז: באמצעות מקציף וקערה מקוררת היטב ½ כוס שמנת כבדה עד פסגות רכות טופס. שים בצד את המקרר.
מערבבים מלח אורז ומספיק מים כדי לכסות את האורז על ידי ½ אינץ ' במחבת רוטב כבד תחתית גדולה. מביאים רק לרתיחה, ואז מסננים את האורז במסננת בסדר. להחזיר את האורז לאותו סיר, להוסיף חלב, שעועית וניל, תרמילי הל, 2 כפות סוכר, ועוד ½ כוס שמנת כבדה. הגדר את התערובת על חום נמוך ומבשלים עד שהאורז הוא אל דנטה והנוזל מצטמצם בחצי, כ -12 דקות.
שלב את הנותרים 1 כוס סוכר ¼ כוס המים בסיר קטן.
מחממים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להעלות את החום בינוני ומבשל מבלי לערבב עד הסירופ הופך צבע קרמל עשיר. .
הסר את המחבת מהחום להוסיף את המים הנותרים, 3/4 כוס קרם ומלח ים. זה עלול להתיז אז בבקשה להיות זהיר.
העברה לכד קטן ולהניח בצד להתקרר completely.To הגשה: להביא את הפודינג מהמקרר. בעדינות לשפוך מספיק רוטב קרמל כדי לכסות את פני השטח (או לפי הטעם).
מקשטים עם פיסטוקים.כמו זה: כמו טעינה...