קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

פודינג אורז-מזון הנוחות האולטימטיבי

פודינג אורז-מזון הנוחות האולטימטיבי
אם יש לכם מלח ים, שמנת כבדה, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו Wamsutta-מזון הנוחות האולטימטיבי, עקיצות עוגת גבינה מטוגנות (Aka מזון הנוחות האולטימטיבי), ו פנקייק סופלה – ארוחת הבוקר האולטימטיבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את פודינג האורז: באמצעות מקציף וקערה מקוררת היטב ½ כוס שמנת כבדה עד פסגות רכות טופס. שים בצד את המקרר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים מלח אורז ומספיק מים כדי לכסות את האורז על ידי ½ אינץ ' במחבת רוטב כבד תחתית גדולה. מביאים רק לרתיחה, ואז מסננים את האורז במסננת בסדר. להחזיר את האורז לאותו סיר, להוסיף חלב, שעועית וניל, תרמילי הל, 2 כפות סוכר, ועוד ½ כוס שמנת כבדה. הגדר את התערובת על חום נמוך ומבשלים עד שהאורז הוא אל דנטה והנוזל מצטמצם בחצי, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
שלב את הנותרים 1 כוס סוכר ¼ כוס המים בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מחממים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להעלות את החום בינוני ומבשל מבלי לערבב עד הסירופ הופך צבע קרמל עשיר. .
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
הסר את המחבת מהחום להוסיף את המים הנותרים, 3/4 כוס קרם ומלח ים. זה עלול להתיז אז בבקשה להיות זהיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העברה לכד קטן ולהניח בצד להתקרר completely.To הגשה: להביא את הפודינג מהמקרר. בעדינות לשפוך מספיק רוטב קרמל כדי לכסות את פני השטח (או לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
5
מקשטים עם פיסטוקים.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל