פודינג אורז שוקולד לבן עם דובדבנים יובל ושקדים פרוסים
פודינג אורז שוקולד לבן עם דובדבנים יובל ושקדים פרוסים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, תמצית ונילן, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו טופי בננה שוקולד לבן פודינג אורז W / שקדים מסוכרים, גזר וסלרי אורז עם שקדים פרוסים, ו פודינג לחם Panettone עם שקדים ודובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר כבד, גדול. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה ואורז רך מאוד, ערבוב מדי פעם, כ 1 שעה.
מקציפים חלמונים ושמנת יחד בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא 1/2 תערובת אורז כוס לתוך תערובת ביצה; תערובת לחזור לסיר ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן; לא נותנים לרתיחה.
מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד מומסים. מערבבים את גרידת התפוז וקינמון.
מעבירים פודינג לקערה גדולה, מכסים ומקררים עד הקור.
מגישים בקערות או גביעים גדולים עם רוטב דובדבן חם, קצפת ושקדים קלויים למעלה, או שכבה בכוסות פרפה.
להביא שימורים וקינמון לרתיחה בסיר בינוני על אש נמוכה.
להסיר מהחום, להוסיף את הקירש, ולהצית בזהירות עם גפרור ארוך או פשוט חם דרך.